benegre.cat
Notícies

L’Espanyol presenta les vitrines que ha adquirit per posar-hi els trofeus d’aquesta temporada

Després de joves promeses com Reyes, Jurado o Diego López intentaran els fitxatges de Gica Hagi, Jordi Lardín i Kubala

El projecte europeu de l’Espanyol va a tota màquina i els pericos ja miren la part alta de la taula amb confiança. “No esperàvem un èxit tan immediat, però hem fitxat molt bé i l’entrenador parla molt a poc a poc i amb mirada de galant. Res pot fallar”, assegurava l’entrenador de l’Espanyol Quique Sánchez Flores.

Els aficionats pericos estan molt il·lusionats i ja gairebé se saben els noms de tots els jugadors de la plantilla. “Normalment no me’ls aprenc” deia un soci del club de Cornellà-El Prat “perquè els canvien cada any. Però aquesta plantilla és d’aquelles que ens durarà moltes temporades, amb joves promeses com Reyes, Jurado o Diego López que encara han de viure els seus millors anys futbolísticament parlant. Espero que es concretin els fitxatges de Gica Hagi, Jordi Lardín i Kubala. Serien reforços fabulosos”.

L’eclosió perica ha sorprès fins i tot al seu president Cheng Yansheng que considera que “els 150 milions d’euros que m’he gastat han estat ben invertits. Tenim possibilitats de guanyar la Lliga i la Copa, per això hem comprat aquestes noves vitrines”. El club col·locarà les vitrines al lobby de l’entrada principal de l’estadi perquè tothom pugui veure els trofeus “que de ben segur guanyarem”, segons Yanshegn.

De cara a la temporada vinent el club ja pensa en la Champions. “És l’obligació del projecte europeu de l’Espanyol”, deia Sánchez Flores “perquè si no haguessim de jugar la Champions li diríem projecte espanyol de l’Espanyol. No? Doncs això: l’han que ve patejarem els culs dels equips de la Champions igual que aquest any ho estem fent amb els de la Lliga”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies