benegre.cat
Notícies

Barcelona autoritza que a la Monumental s’hi toregin estàtues de Franco per “seguir-les torturant i humiliant”

Altres poblacions enterraran estàtues de Franco en cunetes i organitzaran gimcanes per trobar-les i vexar-les

L’ajuntament de Barcelona ha trobat la sortida a dues polèmiques recents. El TC ha autoritzat els toros a Catalunya però les administracions catalanes no en tenen pas ganes. D’altra banda, l’estàtua de Franco del Born ha estat retirada després que fos tombada. La resposta ha estat ràpida “autoritzarem que la Monumental toregi estàtutes de Franco”, explicava Ada Colau, “està claríssim que les estàtues no pateixen, per tant no hi ha problema”.

La proposta ha estat ben rebuda i ja s’estan fabricant desenes d’estàtues de Franco, que seran creades en llibertat i viuran el seu moment culminant en plena “fiesta”. “La gent està disposada a pagar entrades per veure com es torturen i humilien estàtues de Franco, serà un xou extraordinari”, apuntava el representant de la familia Balañá, propietària de la Monumental.

La normativa del toreig d’estàtues de Franco tindrà una normativa similar als toros però amb petites variacions. “L’estàtua estaria quieta, lògicament, en un lloc i el torero hi aniria a tota velocitat muntat en un cavall. En passar pel costat de l’estàtua el torero l’haurà d’humiliar, vexar, colpejar, pintar o destruir com cregui. Hi haurà 10 toreros amb 10 estàtues i el que la destrueixi abans guanya”, explicava el tinent d’alcalde Gerardo Pisarello.

En 3 dies al Born l’estàtua de Franco ha patit més vexacions que durant els 40 anys de dictadura i uns quants de democràcia. “Ha estat una experiència catàrtica”, deia Colau “altres municipis s’han interessat per tenir una estàtua de Franco al seu poble perquè s’esbravi”. D’altres poblacions proposen enterrar estàtues de Franco a les cunetes i organitzar gimcanes per trobar-les i destruir-les.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies