benegre.cat
Notícies

La LFP instal·larà contenidors de vidre amb la cara de jugadors del Barça per fomentar el llançament d’ampolles

Seguidors del Barça proposen contenidors amb la cara de CR7 per fomentar el reciclatge de brossa orgànica

El president de la Liga, Javier Tebas, segueix sense donar-li gaire importància al fet que l’afició del València llencés ampolles sobre els jugadors del Barça. “Trobo que exageren molt, que si els llencessin estrelles ninja es podrien queixar, però per una ampolla… Són una mica nenes, no?”, deia Tebas.

Segons la LFP tot és culpa dels jugadors del Barça “perquè fan ràbia. Amb les seves filigranes i les seves jugades boniques fan venir ganes de llançar-los coses a la cara, jo ho entenc”. Per aquest motiu, i sempre seguint els seus impulsos, Tebas impulsa una mesura a favor del reciclatge: instal·lar contenidors de vidre amb la cara de jugadors del Barça. “Creiem que incentivarà el reciclatge, de manera que tota aquesta tonteria dels culers encara haurà servit d’alguna cosa”, afegia.

S’instal·laran contenidors al voltant dels estadis on major antibarcelonisme hi hagi: Mestalla, el Santiago Bernabéu, el Vicente Calderón… i en definitiva tota Espanya i Cornellà-El Prat.”Fem de l’odi al Barça un motiu de joia. Rebentem-los ampolles a la cara, que esclatin en mil bocins. Aquí serà més fàcil perquè no es bellugaran tota l’estona. I, a més, ens estalviarem les seves queixes de ploramiques tirant-se pel terra”, explicava un encès Tebas.

El Barça ha rebut la notícia amb estupefacció: “és estrany que un exfalangista fomenti el reciclatge, però no ho és tant que fomenti l’odi contra el Barça i Catalunya. Per tant… ho entenem a mitges”. Seguidors del Barça han fet una petició oficial a la LFP que facin contenidors amb la cara de CR7 per fomentar el reciclatge de brossa orgnànica.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies