benegre.cat
Notícies

Rajoy promet inundar l’Estat amb Superglue per garantir la unitat d’Espanya

Els partits catalans confien que, en entrar en contacte amb l'adhesiu, a Rajoy se li enganxaran els dits i provocarà escenes molt còmiques

La unitat d’Espanya és l’únic tema que aconsegueix el consens entre PP, PSOE i Ciudadanos. Rajoy ho sap bé i, per això, en el seu discurs d’investidura va fer una proposta revolucionària: “inundaré tot el país com si fos un arrossar. Però en lloc d’inundar-lo amb aigua, ho faré amb Superglue. Així qui vulgui trencar Espanya no podrà i tots seguirem sent espanyols i europeus”, va anunciar Rajoy.

El president espanyol preveu invertir 12.000 milions d’euros en Superglue, un producte que es ven en potets petitons perquè val una fortuna. “Tots sabem que aquesta cola es fa liquant banyes d’unicorni, i això té el seu preu, és evident”, afegia Rajoy, que tot i això assegurava que la despesa no tindria cap impacte en el pressupost del govern espanyol perquè ho treuran directament del pressupost de la Generalitat. “Ells ens han fotut en aquest embolic, per tant ells ho pagaran”, comentaven els populars.

El PSOE dóna suport incondicional a la mesura i assegura que “és d’una audàcia insospitada en Rajoy. Tant de bo haguessim fet el mateix al comitè federal del PSOE”, confirmava Susana Díaz. Les crítiques més punyents han arribat dels ecologistes, que asseguren que “aquest producte sintètic no només garantirà la unitat d’Espanya sinó que impedirà que hi creixi res. Aquest és el tema. Que es trenqui Espanya és el final d’Espanya, però mantenir-ne la unitat també”.

Els representants d’ERC i PdeCAT (o com es diguin ara) han explicat sotto voce que no cal patir per la mesura de Rajoy, perquè és tan curtet que, “segur que quan obri les comportes del Superglue, se li enganxaran els dits, no els podrà separar, es tocarà les ulleres i li quedaran enganxades a les mans. Serà divertit de veure”. Des de la UE, només hi ha hagut una valoració per part del president de la Comissió Europea, Jean Claude Juncker, que ha declarat estar “fins els ous de tantes estupidesses. Aquests del govern espanyol són com l’amic tonto de la colla que no li vols dir que és tonto per no ofendre’l. Però noi, que burros que són”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies