benegre.cat
Societat

L’OMS sancionarà Catalunya per permetre que els nens facin panellets a l’escola

El Departament de Salut admet que és una autèntica marranada i pagarà la multa

Panellets, els justos. L’Organització Mundial de la Salut ha advertit avui que sancionarà econòmicament el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per permetre que els infants en edat escolar elaborin panellets a les classes aprofitant l’època de la castanyada. La seva presidenta, Margaret Chan, ha insistit que “és una marranada descomunal, no hi ha res més brut que les mans d’un menor després de l’hora del pati. Bé, potser les mans d’un universitari de la UPC, però aquests estan més centrats en pelar castanyes”.

En un dur comunicat, la OMS ha deixat clar que “aquella mena de pilotes que els nens porten s’han elaborat amb farina, ou, pinyons, sucre, coco ratllat que surt més car que la tinta d’impressora, plastidecor, repel·lons i, en el millor dels casos, mocs”. En aquest sentit, la OMS ha reconegut que “no ens sembla gens estrany que acabin sent incomestibles”.

Per la seva banda, el govern català ha admès la sanció i ha explicat que “en realitat, estem completament d’acord amb aquesta multa, que al final tots tenim fills i ens hem hagut de menjar allò més d’una i de dues vegades. Esperàvem que algú de fora amb poder vingués i ens ho prohibís, així que moltíssimes gràcies”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies