benegre.cat
Notícies

Publiquen una guia amb les millors rutes per evitar els nanos que venen castanyes

L'altra opció oferta és pagar-los directament el viatge i que et deixin en pau

“Que voleu castanyeeeeeeees?”, és el crit que aquests dies està causant terror en els passejants de les viles catalanes. Legions d’alumnes d’institut intenten pagar-se el viatge de fi de curs venent castanyes cuites en un bidó de gasolina obert per la meitat a mode de barbacoa.

“És probable que el bidó no tingui les condicions sanitàries necessàries, però l’important és participar” deia un metge, perfectament conscient que el metall del bidó a altes temperatures emana partícules que acaben al tracte intestinal del comprador.

Per poder defugir els venedors de castanyes, pesats com ells sols, un altre grup de joves que també es volen pagar el viatge de final de curs, ha publicat una guia per evitar les parades de venedors. “La nostra idea és que a la gent li fa tope de fàstic haver de dir no gràcies tota l’estona. Ara, pel mòdic preu de 6€, podràs tenir la clau per accedir a. La nostra web i veure, en temps real, on són els pesats de les castanyes. Volem anar de viatge a Londres”, deia el Raül, de l’equip que ha creat la web www.proucastanyes.cat

Tant una iniciativa com l’altra estan recolzades pels pares, que l’únic que volen és que els nanos surtin de casa. “Al final ho pagarem nosaltres i a córrer. Ja hem comprat 20 kilos de castanyes i acabarem pagant el viatge a Londres, però almenys passaran un rato fora de casa”, assegurava la Martina, mare de dos venedors especialment pesats.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies