benegre.cat
Societat

Paulo Coelho haurà de rendir comptes al Tribunal de La Haia pels seus escrits de merda

L’escriptor brasiler es disculpa per tot el mal fet i promet que no tornarà a escriure

Tot el que ha escrit li passarà factura. L’escriptor, filòsof i pensador Paulo Coelho ha passat avui a disposició judicial després del procés iniciat pel Tribunal Internacional de La Haia. L’organisme internacional acusa Coelho de vulneració dels Drets Humans, genocidi mental i, en general, d’escriure pitjor que un nen de 5 anys amb sobredosi de sucre.

“Aquest home ha fet molt de mal. Hi ha mares de 30 llargs i senyors divorciats que pengen les seves frases al Facebook com si tinguessin algun sentit, fins i tot algun imbècil se les posa al perfil de Tinder”, han explicat fonts de La Haia. “Quan veus el nivell de la gent respecte la filosofia barata te n’adones que és un perill que Coelho estigui lliure”, han assegurat, mentres cremaven una pila d’exemplars de L’Alquimista al crit de “això és una merda”.

Els agents especialitzats en la seva captura han detingut Coelho just quan estava sucant la seva ploma d’escriure al tinter. “Per sort, hem arribat a temps d’evitar una nova frase romàntica de conseqüències imprevisibles per la Humanitat”, han destacat els implicats en l’operació.

De camí als jutjats, Coelho s’ha declarat “culpable de creure en l’amor” i ha volgut disculpar-se per tot el mal fet durant tants anys. “Massa tard, veurem si els seus versos també tenen èxit a la presó”, han insistit les autoritats.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies