benegre.cat
Notícies

Rajoy nomena l’Estàtua de Franco del Born nou Ministre de l’Interior

No és la primera vegada que Rajoy fa ministre un objecte inanimat, ja ho va fer amb Fátima Báñez

Ja es coneixen els noms dels nous ministres del govern de Rajoy. Una de les incorporacions més sonades ha estat la de Franco, com a ministre de l’Interior. “He decidit que l’estàtua eqüestre de Franco que va ser humiliada al Born assumeixi les tasques d’interior per diversos motius”, explicava Rajoy en roda de premsa “el primer dels quals és que per ser un bon ministre de l’interior cal ser molt odiat a Catalunya i ha quedat clar que l’estàtua compleix aquest requisit. A l’hora de gestionar la violència de l’Estat també es valora no tenir massa cap i aquesta és una altra característica a favor de l’estàtua. És perfecta”.

Per Rajoy, l’estàtua només té avantatges al capdavant d’interior. Ningú li gravarà converses comprometedores. No s’ofendrà amb els comentaris dels rivals polítics. Té el respecte de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional i no fa declaracions polèmiques en rodes de premsa. “Jo crec que, probablement, és la decisió més intel·ligent que he pres en tot el meu govern”, deia Rajoy, “a més, Franco és gallec com jo. I va fer molts embassaments”.

L’aposta del nou president del govern deixa clara la seva aposta política: podria posar qualsevol objecte al capdavant d’un ministeri i no passaria res. “Ja ho va fer amb Fátima Báñez al capdavant del Ministeri de Treball. Tothom sap que no era un ésser humà sinó l’escorça d’una surera”, apuntava el periodista Jordi Barbeta.

L’ajuntament de Barcelona ha celebrat el nomenament de l’estàtua de Franco com a ministre de l’interior perquè “així es fa visible l’herència franquista i no cau en la desmemòria. Ja sabeu, allò que dèiem”, explicava Gerardo Pisarello.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies