benegre.cat
Notícies

Monica Lewinsky pregunta a Clinton i Trump quan podria passar a recollir les genolleres que es va deixar a la Casa Blanca

La becària més mediàtica dels Estats Units votarà la Hillary perquè coneix la seva família “des de fa molts anys”

Feia temps que no se sabia res d’ella, però ha tornat en el moment més oportú. La nord-americana Monica Lewinsky, que va ser becària de Bill Clinton durant el seu mandat, ha preguntat als dos candidats a la presidència –Hillary Clinton i Donald Trump–quan podria passar a recollir unes genolleres que es va deixar a la Casa Blanca. “Em sembla que es van quedar al despatx oval. Bé… oval o ovular. Depèn de com es miri”, ha afegit sense precisar res més.

Lewinsky ha assegurat a Clinton i a Trump que aquelles genolleres són importants per a ella perquè representen la “genuflexió” davant del poder. Un símbol que la va ajudar a “tocar de peus a terra” en la seva etapa de formació laboral i que, fins i tot, li va donar ànims per poder “empassar-se” tot un seguit de “coses llargues d’explicar” que va veure de ben a prop. “Com si les tingués davant mateix de la cara”.

Potser per això, ella mateixa ha afirmat que la Casa Blanca “pot arribar a ser molt blanca”. Una frase que podria amagar com algun significat misteriós. “Alguna cosa relacionada amb el sexe”, ha insistit Lewinsky per si algun imbècil encara no se n’havia adonat. El seu vot per a les eleccions d’aquesta nit anirà per Hillay Clinton perquè coneix la seva família “des de fa molts anys”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies