benegre.cat
Notícies

Rakuten confirma que van decidir patrocinar el Barça perquè Bartomeu sembla japonès

El van prendre per un dels seus i se'l van endur a sopar sushi i ramen, beure sake, per acabar la nit en un karaoke

Rakuten invertirà una milionada en el Barça durant els propers anys gràcies a l’habilitat de Gerard Piqué, que va fer el primer contacte, a la bona feina de l’equip negociador del club i, sobreto, a que Bartomeu sembla japonès. El fundador de Rakuten, Hiroshi Mikitani ho ha explicat avui als periodistes “vaig entrar a la sala de juntes i quan vaig veure Bartomeu… vaig començar a parlar-hi en japonès. Creia que era un dels nostres o, si més no, que devia ser fill de pare o mare japonès. Va ser molt agradable”.

En aquella primera reunió, Bartomeu va restar en silenci i va fer que sí amb el cap a tot, una resposta molt valorada pels japonesos, que es fixen molt en la comunicació no verbal i en el respecte al que l’altre diu. “Allò fa facilitar-ho tot”, deia Mikitani “era com tenir en Nobita al nostre costat. Vam començar a dur-lo als nostres sopars després de les negociacions. A menjar ramen, a beure sake, a menjar sushi, al karaoke… Fins i tot vam anar al saló del manga. Ens vam fer super amics”.

Gràcies a tot plegat, el Barça a tancat un acord que facilitarà que jugadors com Messi o Piqué demanin renovacions astronòmiques. “No us feu il·lusions”, deia Bartomeu en la presentació “que aquests diners duraran quatre dies. Guanyar molts diners només és el pas previ a que augmentin les despesses”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies