benegre.cat
Notícies

El Barça contracta un entrenador específic per aprendre a driblar a Hisenda

Ha entrenat a De la Rosa i Bárcenas i pretén convertir el Barça en el millor en el camp de l'estafa

Messi, Neymar, Sandro Rosell, Samuel Eto’o… tots ells estan tenint problemes amb l’hisenda espanyola i el Barça s’ha adonat que hi ha alguna cosa que no han fet bé.

El secretari esportiu, Robert Fernández, ha admès la culpa del club: “les coses no s’han fet bé. Han enganxat els nostres jugadors cometent delictes fiscals, i això ha passat perquè no els hem assessorat bé”. Per aquest motiu el club ha contractat un entrenador financer: “ha treballat amb De la Rosa, amb Bárcenas, amb Madoff… és el millor driblant hisenda. Així segur que no els atraparan mai més”.

Al Barça estan preocupats no pels delictes financers sinó perquè els jugadors queden com passar ells. “A Espanya, qualsevol polític o empresari semialfabetitzat és capaç d’estafar sense que l’enxampin. No podem ser els números 1 en tot menys en això”, deia Fernández.

Mentrestant, l’ex president Sandro Rosell ja ha demanat si a la presó hi ha màquines d’UVA, perquè li sabria greu perdre el coloret que ha agafat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies