benegre.cat
Notícies

Reconeixen una benzinera amb l’Estrella Michelin per les “excel·lents merdes per menjar quan tornes de farra”

Sorprenentment la teva sogra no s'ha endut cap Estrella i sembla que es passarà les festes de Nadal donan-te la tabarra

Aquella gana en tornar de festa. Aquella necessitat d’hidrats, greixos i salses. Això és el que han volgut premiar enguany els autors de la Guia Michelin que han reconegut amb una estrella una benzinera Repsol propera a la zona de festa de la Zona Hermètica de Sabadell.

“És un gust fotre’t una hamburguesa d’aquestes que vénen envasades quan són les 5 del matí i has de tirar avall els vodka amb llimona que t’has fotut tota la nit”, deia Pierre Moscocivi, membre de la comissió directiva de Guia Michelin. “El toc just de microones, exactament el que cal perquè es fongui aquell formatge fet de plàstic i s’escalfi el pa, però mantenint fred l’enciam. Fred, no fresc, que l’enciam d’aquetes hamburgueses és vintage, normalment collita de 2001”, afegia.

D’aquesta manera, Michelin ha volgut reconèixer també els seus origens premiant un lloc on es pot mirar la pressió dels pneumàtics Michelin. “Cap restaurant ha ofert aquest servei als seus comensals, i ho trobo un error. Pel que cobren et podrien canviar l’oli del cotxe mentre sopes”, assegurava Moscocivi.

Desgraciadament, un any més, la teva sogra s’ha quedat sense el premi d’una Estrella Michelin. Segons diu tothom a la teva familia “el seu arròs és el millor del món”, i la indignació ha estat total en veure que un altre any quedava fora dels premis. Tot indica que passaràs un Nadal sencer menjant tot el que prepari la sogra com si fos glòria, només per reparar la seva autoestima.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies