benegre.cat
Notícies

WhatsApp et permetrà programar un “jajaja” periòdic als xats de grup per fer veure que participes

També castigarà els usuaris que parteixen una frase en 27 missatges, paraula a paraula

Solucions pels autèntics problemes de la gent. L’aplicació de missatgeria instantània WhatsApp ha anunciat avui que permetrà als seus usuaris programar un missatge de “jajajaja” que s’enviï periòdicament als xats de grup, de manera que sembli que t’importa una mica allò que s’hi diu. “Ja sabem que no, que només et mantens al grup per evitar repercussions socials, però almenys així dissimules”, han anunciat fonts de la companyia.

Segons WhatsApp, el 80% de grups es mantenen actius gràcies a dos o tres participants, que enviant absolutament qualsevol merda que reben, però també alguna cosa interessant de tant en tant. “En certs grups s’acumula tanta merda que només et queda una opció per evitar la tortura de llegir-ho tot: el típic somriure fals que alegra el cor dels que tenen bona fe i no se n’adonen. Si alguna cosa ens ha ensenyat la vida és que la mentida soluciona tots els problemes”, afirmen.

Per altra banda, WhatsApp també ha anunciat que sancionarà els usuaris que envien 27 missatges per dir una sola frase en comptes d’escriure-la seguida. “Allò comença a sonar i penses que és molt important, però no, és una frase de merda que algun imbècil ha decidit escriure paraula a paraula”, han dit. Així, a la que un usuari reincideixi en aquest comportament, WhatsApp compartirà al seu Facebook les converses que hagin tingut més enllà de les 3 de la matinada els dissabtes a la nit “i aleshores sí que farem jajaja tots”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies