benegre.cat
Notícies

El Gremi d’Arquitectes assegura amb pedanteria que cada setmana fa ponts

Diversos arquitectes que fan ponts han arribat a tenir la sensació d’estar treballant

“No sabem d’on ve aquesta obsessió malaltissa de compartir a les xarxes socials que la gent fa ponts. Nosaltres els fem de manera habitual i no anem traient pit per la vida”. Són paraules del president del Gremi d’Arquitectes de Catalunya, Cartabó Compàs, que ha rematat amb un punt de pedanteria que els seus associats “fa ponts cada setmana sense necessitat d’haver-ne de presumir. I, de tant en tant, algun aqüeducte i tot”.

Cartabó ha apujat el nivell de xuleria quan ha afegit que, a part de fer ponts cada setmana, “els membres del Gremi d’Arquitectura també cobren per fer-los”. Una dada que ell mateix no considera gens contradictòria: “si els funcionaris també cobren per allò que fan, per què no hauríem de cobrar nosaltres per fer ponts? És de pur sentit comú”.

Aureli Cartabó i la resta d’associats el Gremi d’Arquitectes han matisat que, per a tots ells, fer ponts està plenament conciliat amb la seva vida familiar i laboral. De fet, més d’un ha arribat a fer ponts i, “de cop i volta, tenir una sensació de com si estiguessis treballant”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies