benegre.cat
Notícies

Rajoy s’autoproclama el creador del Mannequin Challenge per allò tan seu de “quedar-se quiet sense fer res”

Afirma que el fenomen viral és un reflex molt fidel de la societat espanyola: “molta inventiva per a aconseguir quedar-se parat tant temps com es pugui”

Són els vídeos de moda. El fenomen viral del moment. Però ningú coneixia del cert qui n’havia estat l’impulsor. Fins avui. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha presumit davant la resta de parlamentaris de ser el creador del famós Mannequin Challenge per la seva política de “quedar-se quiet sense fer res”. Rajoy creu que, si es tracta de quedar-se immòbil, ell és “el rei”. Un valor que ell porta a l’extrem, fins al punt que “l’inventor de la paciència potser la perdria davant la meva quietud”, admet.

L’inventor declarat del Manequin Challenge també ha assegurat perquè va triat aquest nom. “Challenge em penso que és una paraula gallega. I Mannequin ve de maniquí, que deu ser com un manicomi però de mariquites. No sé… La veritat és que tot això d’Internet és com un misteri. Es veu que hi ha gent que fins i tot s’envia cartes per allà. No sé com s’ho deuen fer per enganxar el segell”, ha dit davant l’astorament generalitzat dels seus companys de partit.

En qualsevol cas, Mariano Rajoy està convençut que el fenomen Mannequin Challenge és un reflex molt fidel del que és la societat espanyola: “molta emprenedoria i inventiva per a aconseguir quedar-se parat tant temps com es pugui”. De fet, ell mateix ha assegurat que, quan es queda quiet davant de qualsevol situació problemàtica, només és per solidaritzar-se amb tots els que no tenen feina. “Vull que tothom vegi que jo també sóc un aturat més”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies