benegre.cat
Notícies

Correus fitxa el repartidor que ha agredit un ‘youtuber’ perquè ningú s’atrevirà a no obrir-li la porta

El director el vol destinar a l’oficina de l’Escala “per uns motius bastant evidents que no es poden fer públics per no fer-lo emprenyar més del compte”

D’estar al centre de la polèmica, a convertir-se en el treballador del moment. Correus acaba d’anunciar el fitxatge del repartidor que aquesta setmana ha agredit un youtuber per haver-li dit “cara anchoa” perquè ningú s’atrevirà a no obrir-li la porta. “A veure qui és el llest que ara fa veure que no està a casa… Què passa? Que no volíeu més paquets? Doncs ara us entregarem els que toquen mentre ell us refrega el seu per la cara”, ha advertit un director de Correus fora de si.

El màxim responsable de la companyia postal creu que el nou treballador serà “tot un exemple per als demès. De fet, és l’únic de l’actual plantilla que està capacitat per a fer dues coses alhora: amenaçar-te i pegar-te”. A més, segons el seu punt de vista, “la incorporació del Cara Anchoa permetrà a Correus ampliar el seu catàleg de serveis amb promocions de serralleria, ja que no hi haurà cap porta tancada que se li resisteixi”.

El director de Correus també ha anunciat que destinarà el nou repartidor a l’oficina de l’Escala “per uns motius bastant evidents que no es poden fer públics per no fer-lo emprenyar més del compte”. En aquest sentit, tampoc ha descartat fer un segell “de la seva cara de peix clupeïforme en agraïment pel que molts hauríem volgut fer molt abans: agredit un d’aquests youtubers dels collons”.

Precisament, el causant d’aquesta polèmica, l’usuari Mr. Granbomba a YouTube, també ha trobat una nova feina. El jove ha substituït la publicació de vídeos a Internet pels anuncis de galetes. L’empresa que l’ha contractat ho té clar: “potser no sap apreciar el gust de les galetes, però és un gran expert a l’hora de rebre-les”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies