benegre.cat
Notícies

Les grues comencen a retirar les persones empatxades que han quedat atrapades entre la cadira i la taula

Els seus estómacs estan com els leggins d’una preadolescent: a punt d’explotar

S’inicia l’Operació Sortida a moltes llars catalanes. Diverses grues han començat a retirar les persones empatxades que havien quedat atrapades entre la cadira i la taula després dels àpats d’aquests dies. “Són gent que ha aprofitat les festes nadalenques per cometre més excessos del compte. Com els banquers que venien preferents, però sense enganyar avis amb demència”, ha dit un dels gruistes implicats en l’actuació. “Bé… sempre hi ha algun adolescent que birla la dentadura a la gent gran just abans de servir-li el torró del dur, però això ja són coses típiques de cada any”.

L’Operació Sortida s’està desenvolupant amb normalitat tot i que les grues han hagut d’esquivar l’oncle conco que havia caigut alcoholitzat al mig del passadís. “Es pot dir que, en aquest desallotjament, el principal problema de circulació es troba a les venes de les persones empatxades. Hi ha massa colesterol. Aquesta gent es mou menys que un funcionari en diumenge. Els seus estómacs estan com els leggins d’una preadolescent: a punt d’explotar”, ha remarcat el responsable de l’operació.

I també hi ha hagut temps per a la polèmica. Durant el desallotjament, l’àvia de la família ha amenaçat que no descarta fer canelons amb els membres atrapats a la taula que no hagin marxat abans de demà. Els familiars afectats han dit que, si l’àvia es compromet a alimentar-los abans del Nadal vinent, accepten el repte de morir devorats per la seva pròpia família. “Més val això que fugir d’aquesta taula plena de torrons”, han insistit. “La nostra Operació Sortida la farem asseguts a la tassa del vàter. I el nostre olfacte ens diu que se’n sentirà a parlar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies