benegre.cat
Notícies

Persones insulses amb una vida per oblidar encara confien que la seva situació millorarà pel simple fet de canviar d’any

“El més important no és ser feliç, que ja està del tot descartat, sinó aparentar-ho de manera més regular i versemblant”

Potser et costarà d’entendre, però ells hi segueixen creient. Persones insulses amb una vida per oblidar encara confien que la seva situació millorarà pel simple fet de canviar d’any. “Tenen una vida més descafeïnada que l’efecte de 10 begudes energètiques en el cos de Josef Ajram. Però, tot i així, segueixen pensant que podran revertir la dinàmica negativa dels seus insípids destins amb l’arribada del 2017”, diu un psicoanalista que segueix aquesta mena de casos de ben a prop.

“Creuen de debò que podran canviar radicalment de discurs d’un dia per l’altre i sense fer res d’especial. Com si fossin Albert Rivera i haguessin de pactar amb algú per entrar al govern espanyol”. Per al psicoanalista, “l’últim que es perd és l’esperança. Bé… a no ser que siguis una ciutat, et diguis Madrid i vulguis organitzar uns Jocs Olímpics”.

L’entrada del nou any també ha generat expectatives relacionades amb la fogositat sexual. “Tenim ganes d’estrenar-nos”, han proclamat diverses persones casades. “Potser és el moment de reprendre la nostra vida sexual després d’uns anys amb menys activitat”, han confessat alguns alumnes d’ESO. En un brot de sinceritat, tant uns com altres han coincidit que “el més important no és ser feliç, que ja està del tot descartat, sinó aparentar-ho de manera més regular i versemblant”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies