benegre.cat
Notícies

Les famílies catalanes podran compensar l’increment de preu dels peatges lliurant algun dels seus fills

Un parell de romanesos que viuen des de fa poc al teu barri i que últimament s’han fet molt amiguets de la teva cosineta pregunten si també es pot pagar amb persones d’altres famílies

Bona notícia per a les butxaques de pares i mares. Les famílies catalanes podran compensar l’increment de preu dels peatges d’aquest 2017 lliurant algun dels seus fills. La mesura ja està en vigor aquest any 2017 i vol ajudar a equilibrar l’economia de les unitats familiars menys solvents. “Ja era hora que algú pensés en nosaltres. Per primera vegada, passar per l’autopista serà una solució: t’estalvies diners i et treus de sobre el fill més tonto”, han dit des de la Federació de Famílies amb les Idees Clares.

En cas que una família no tingui fills, també podrà pagar el peatge donant algun familiar de la tercera edat. En aquest cas, però, la barrera només s’aixecarà fins a la meitat. Per evitar possibles ratllades al sostre del vehicle, es recomana a les mateixes famílies posar un altre ancià damunt del cotxe perquè sigui ell qui pateixi l’impacte de la tanca. “És una manera de fer-los partícips a tots dos. Que cap d’ells pugui pensar que val menys que l’altre, saps?”, han intentat justificar sense gaires escrúpols des de la Federació de Famílies amb les Idees Clares.

El que encara no se sap és si també es podrà pagar el peatge entregant nens i nenes d’altres famílies. Aquesta és una proposta que ha fet arribar un parell de romanesos que viuen des de fa poc al teu barri i que, vés per on, últimament s’han fet molt amiguets de la teva cosineta.

La possibilitat de pagar amb fills a les autopistes catalanes anirà acompanyada de la creació del Carril Choni, pel qual només hi podran circular “els adolescents que van tenir un fill com sense pensar-ho gaire”. Potser per això, la principal concessionària de les autopistes catalanes ja té previst canviar-se l’actual nom d’Abertis pel d’Avortis.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies