benegre.cat
Societat

Sorpresa! Un matrimoni va i convoca els amics després de dir allò de “aviam si fem un soparet”

Les amistats pensaven que era una mentida pietosa i, en realitat, ja els hi anava bé perquè ara els hi fa mandra.

Finalment, ha passat. Un matrimoni de Terrassa ha complert contra tot pronòstic el compromís adquirit de convidar a casa un grup d’antigues amistats i que es va segellar amb la fòrmula “aviam si fem un soparet”, després de trobar-se fortuïtament pel carrer. Es tractava d’un grup d’antics companys d’universitat amb qui feia anys que no coincidien i que ara es mostra increïblement sorprès: “Quan vam sentir la paraula soparet vam creure que ja no els veuríem mai més. I la veritat, ja ens estava bé perquè fa bastanta madra… vam flipar quan vam rebre la trucada”.

“Jo també pensava que era una excusa per no voler-los veure més”, admet el marit, recordant que “si t’has deixat de veure amb algunes persones, per alguna cosa serà, no?”. De forma absolutament inesperada, però, la seva dona va decidir trucar un per un els amics retrobats i convidar-los a sopar a casa: “Fins i tot hi he posat data, imagina’t si en tinc ganes”, ha explicat.

Tot i això, el fet que el sopar s’hagi convocat per la darrera setmana de març fa presagiar que no acabarà succeïnt: “A mi em dóna que això es començarà a desinflar al febrer i que després ja ni ho recordarem”, insisteix el marit, explicant que “és molt millor dir un dia d’aquests i ja ho trobarem”.

Es dóna la circumstància que un estudi de la Universitat de Barcelona conclou que la fòrmula “aviam si fem un soparet” acostuma a voler dir que l’amistat es trencarà per sempre més. “És una forma de dir tant de bo no ens tornem a trobar mai més pel carrer”, explica un dels experts, afegint que “és com trobar-te un antic company de feina i dir allò de un dia fem un cafè i ens posem al dia però t’acomiades sense demanar-li el telèfon, que òbviament havíes esborrat. Ja diu molt”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies