benegre.cat
Societat

Els imbècils hauran de dur advertències per la salut com les dels paquets de tabac

Inclouran missatges com “Compte, només parla d’ell mateix” o “Només et vol pel sexe”.

Els veurem venir. El govern de la Generalitat està preparant una norma que obligarà a identificar els perills per la salut de totes aquelles persones que resultin nocives per als altres. Així, els departaments d’Interior i Benestar Social obligaran a dur cartellets inspirats en els paquets de tabac als ciutadans que es considerin tòxics o, directament, imbècils: “La veritat és que hi ha molt imbècil suelto, cada vegada més”, admeten fonts del govern.

Es preveu que la mesura afecti més de mig milió de catalans, que responen a diversos perfils d’imbecilitat. “Hi ha el que no para de fer brometes, el que no calla, el mentider compulsiu, el que només et vol pel sexe o, fins i tot, el que escriu en pàgines web d’informació satírica”, anuncien els responsables de la iniciativa. Els cartellets s’adjudicaran en la renovació dels DNI’s i hauran de vestir-se de forma visible sota risc de sanció econòmica.

No obstant això, el govern català no descarta facilitar altres fòrmules més modernes per implementar les advertències, com ara els tatuatges: “Si ets capaç de tatuar-te wanderlust al avantbraç, segurament no t’importarà un imbècil profund tatuat al cul”. En una fase posterior, la Generalitat podria arribar a afegir imatges de les persones perjudicades per l’imbècil en qüestió, com la seva família o exparella “per conscienciar a la ciutadania que és millor no parlar-hi”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies