benegre.cat
Societat

Avisen que la broma “des de l’any passat que no ens vèiem” ha deixat de tenir gràcia

Si és que mai en va tenir

Era una broma amb poc crèdit, però ja l’ha perdut tot. Diversos experts en humor i tendències han fet servir les xarxes socials per avisar que la brometa aquesta de “des de l’any passat que no ens vèiem” ha deixat de tenir gràcia avui mateix, si és que mai en va tenir, marcant un nou rècord històric respecte a anys anteriors. “Com que ara tenim WhatsApp i Facebook per escriure la broma, la gent la recorda millor de les anteriors vegades i, clar, cada any s’accelera el procés d’agafar-li rabieta al gag”, consideren.

Els mateixos experts expliquen que la broma s’ha desgastat definitivament amb la represa del curs laboral i professional. “En algun moment de les Festes vam pensar que era una bona broma i no ens vam poder estar de fer-la a tothom qui retrobàvem”, expliquen, recordant que “com que tothom va pensar el mateix, al final tots fem servir la mateixa punyetera frase de merda i després passa el que passa… que ja no fa gràcia”.

En aquesta línia, els influencers de l’humor demanen “nous referents” i repensar les brometes d’aquesta època. “El que no pot ser és que en ple 2016 acomiadessim l’any amb allò de ens veiem l’any que ve, haha… és ridícul, ens consta que en temps de l’antiga Roma ja es feia la mateixa broma. I ja aleshores no tenia cap gràcia. Aviam si ens hi esforcem una mica més”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies