benegre.cat
Societat

Spotify t’ajudarà a triar quina cançó compartir per cridar l’atenció de qui t’agrada

No és el mateix compartir una cançó del Chivi que una sensible balada de piano

Sort dels suecs. La companyia de streaming musical d’origen nòrdic Spotify ha anunciat avui una nova funció per orientar els usuaris sobre quina cançó del seu arxiu compartir a Facebook per cridar l’atenció d’aquella persona especial. La mesura arriba després de comprovar que “els usuaris són tan inútils seduïnt a Internet com a la vida real” i es desplegarà progressivament arreu del món, si bé Espanya serà un dels primers mercats “perquè hi ha molta feina per fer”.

“Volem estar al costat d’aquell usuari que viu obsessionat per algú, però que en comptes de mans té garfis i no sap ni per on començar”, justifiquen a Spotify. Especialistes musicals de la companyia expliquen que no és fàcil trobar l’equilibri entre el misteri i la obvietat: “Cal aconseguir que aquella persona sospiti que pensem en ella sense arribar al punt que ens agafi por. No és el mateix compartir una cançó del Chivi que una sensible balada de piano”.

Per implementar la funció, Spotify analitzarà el comportament social de l’usuari i el creuament de dades farà la resta. “Les companyies d’Internet ja sabem qui t’agrada, perquè estàs tota l’estona espiant com el pitjor dels stalkers. Tenim tota la informació, demostrar una mica de classe compartint la cançó adequada és a un sol click de distància”, avisen.

A tot això, l’empresa sueca ha tret pit per la contribució del seu país a la vida sexual d’Occident. “Estarem d’acord que ningú ha fet tant per la reproducció humana com Suècia. Primer els suecs i les sueques, després els llits d’Ikea i ara la música per seduïr a Spotify. No us queixareu”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies