benegre.cat
Societat

Retiren el Monopoly de Barcelona perquè tampoc podries pagar cap lloguer

Hasbro estudia crear una versió per millennials en la que no podran comprar ni llogar res

No tenia cap sentit. L’empresa de jocs Hasbro ha decidit retirar del mercat la versió de Barcelona del popular joc de taula Monopoly. La bombolla del preu del lloguer que viu la ciutat fa impossible establir una relació entre els barris i els preus del lloguer, una proporcionalitat que Hasbro ha vigilat sempre als seus taulells. “Quan viure en un forat a La Bordeta es paga com si fossin quatre cases a Passeig de Gràcia és que alguna cosa falla”, justifiquen des de la companyia.

“És veritat que Barcelona mola i està de moda, però potser us heu passat, que tampoc és Nova York”, asseguren des de Hasbro després de consultar fonts com idealista o habitaclia. En el seu treball de camp, han descobert que “has de pagar 450€ a una immobiliària sense oficina que t’ensenya un pis de 27m2 a Baró de Viver per 850€ al mes i no és ni el de les fotos de la web”.

En la majoria de casos, els llogaters exigeixen dos mesos de fiança i una tercera mensualitat a fons perdut, pel que molts ciutadans estan optant directament per “arreglar una mica” els espais sota els ponts, amb una estora maca i quatre mobles d’Ikea.

Per ajustar-se a la realitat, però, els creadors de Monopoly podrien llençar al mercat una versió per joves millennials en la que el jugador començaria directament arruinat: “Així no es fan il·lusions i ja saben directament que mai podran comprar ni llogar cap pis. Més val que s’avinguin amb els seus pares perquè viuran a casa seva molts i molts anys”, asseguren.

A tot això, la companyia ha aprofitat per treure versions actualitzades de l’edició de Madrid del Monopoly, on la “Caja de la comunidad” s’ha rebatejat a “Caja B de Génova” i el “Impuesto de Lujo” ha esdevingut “Panamá”. A més, han mostrat per primera vegada les noves figures de plom, de caràcter regional, amb reproduccions de Fèlix Millet, Iñaki Urdangarín, Luís Bárcenas, un sobre i el Ferrari de Jord Pujol i Ferrussola, entre d’altres.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies