benegre.cat
Notícies

Colen el dibuix d’una alumna de P-5 en una exposició d’art contemporani del CCCB

Els crítics han definit com a “traçat lineal entre l’ahir, l’avui i el demà d’una societat precaritzada” el que la seva autora ha batejat com a “monstru dulantot”

Es diu Mar. Mar Torrent i Riera. I el seu darrer dibuix fet a classe de manualitats de P-5 s’ha colat de manera inesperada en una exposició d’art contemporani del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). “La veritat és que no ens ho esperàvem però, veient el que hi ha penjat en aquelles parets, tampoc no ens estranya tant”, han dit els seus pares. “Ens ha costat identificar-lo. Hi ha molts gargots d’aquests que valen pasta gansa i tal”.

Els comissaris de la mostra han assegurat que l’obra de Mar “és un cant agut a l’esperança que sap aixoplugar els anhels de llibertat de les onades enmig de la immensitat de l’oceà”. Els seus pares, en canvi, han preferit parlar de què la seva filla va a la classe dels Dofins. En aquesta línia, els primers crítics que han visitat l’exposició han definit com a “traçat lineal entre l’ahir, l’avui i el demà d’una societat presonera del seu vici postindustrial” el que la seva autora ha batejat com a “monstru dulantot”.

Tot plegat ha fet que la família de la Mar tingui un punt de preocupació. “Ens fa por que acabi com aquests ganduls que van pintant pels puestus o fent Verkamis per Internet”. La preocupació dels parents ha arribat a tal punt que ja estan treballant en el seu ingrés a un centre de desintoxicació. Els seus progenitors ho tenent clar: “millor fer-ho ara abans no es pensi que un es pot guanyar la vida dibuixant”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies