benegre.cat
Política

El govern espanyol contraprograma la conferència del referèndum a Brussel·les amb una cata de pernil al bar del costat del Parlament

Preocupació a la delegació catalana per si Junqueras també s'hi apunta

Espanya hi va forta. El Ministeri d’Exteriors espanyol ha programat una cata de pernils i embotits ibèrics al concorregut Europa Café de Brussel·les per avui a les 7 de la tarda, just quan el president català Carles Puigdemont i els consellers Romeva i Junqueras estaran explicant els detalls del referèndum en una sala del Parlament Europeu, a escassos metres de l’establiment. Fonts d’Exteriors han reconegut que volen deixar ben clar “el posicionament d’Espanya envers aquesta iniciativa il·legal, que no és altre que PROVEU ELS NOSTRES PERNILS, QUE SÓN DE JABUGO”.

Fins a una desena de productors d’embotits ibèrics d’Extremadura i el sud de la península oferiran els seus millors productes als parlamentaris europeus que s’apropin al bar, i ho faran amb un missatge contundent: “Si Catalunya s’indepentiza, serà impossible fer arribar els embotits espanyols a Europa per una qüestió de què Catalunya queda just enmig”. Els mateixos productors han comentat que potser regalen “tres o quatre pernils dels bons” als càrrecs rellevants de Brussel·les que s’apropin a la cata.

L’activitat ha agafat a contrapeu el govern català, que veu amb preocupació com això pot afectar la seva conferència. “No ens preocupen els parlamentaris europeus sinó la nostra pròpia delegació”, comenten fonts de la Generalitat, confessant que Oriol Junqueras “ha començat a posar excuses per saltar-se la conferència” quan ha sabut que es regalaven embotits ibèrics a 200 metres de la sala.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies