benegre.cat
Societat

El govern espanyol oferirà cursos de “dansa de la pluja” per fer baixar el preu de l’electricitat

S’oferiran de forma coordinada amb escoles de dansa, que tampoc tenen gaire feina.

Moncloa està pendent dels problemes dels espanyols. En vistes del preu de l’electricitat, que aquesta setmana ha assolit límits històrics, el govern espanyol promourà una iniciativa per ensenyar als ciutadans a ballar la Dansa de la Pluja. La solució arriba després que el president de l’executiu, Mariano Rajoy, hagi explicat als mitjans que el preu de l’electricitat està directament vinculat a la climatologia.

“Podeu fer molta conyeta però l’explicació és ben certa”, expliquen fonts del govern espanyol. “Si no plou, als directius de les elèctriques els dóna per anar a esquiar a Andorra, comprar-se cotxes descapotables o potser fer la típica escapada de cap de setmana a Filipines. I tot això no és gratis, algú ho ha de pagar”, expliquen picant l’ullet, com volen dir “sí sí, ho pagaràs tu”. En canvi, quan plou, els alts càrrecs de les elèctriques es queden a casa mirant Netflix, com la resta de mortals, de manera que el seu ritme baixa.

Davant d’aquesta situació, el govern espanyol ha decidit prendre mesures i ensenyar als ciutadans la Dansa de la Pluja. Els cursos s’oferiran de forma coordinada amb escoles de dansa i ball d’arreu del territori. “És el que té quan s’uneixen dues persones sense gaire feina, un polític i un ballarí professional… al final surten idees”, asseguren fonts del ministeri. Els cursos seran gratuïts per a tots els ciutadans, excepte per als treballadors autònoms: “És perquè no se sentin discriminats, ja hi estan acostumats”, defensen a Moncloa.

A tot això, portaveus del govern han volgut llançar un missatge contundent als mitjans d’informació satírica, com ara El Mundo Today, Benegre.cat, Alerta Digital o La Razón. “No s’hi val fer broma sobre que el govern recomana pluja per fer baixar el preu de la llum, perquè el nostre president ho ha dit de veritat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies