benegre.cat
Notícies

Santi Vidal sap que ara mateix estàs llegint aquesta notícia de Benegre

Creu que “tampoc cal controlar els ritmes intestinals de l’executiu espanyol per saber que, amb tot això de la independència, n’hi ha més d’un que està cagat”

No te’n pots escapar. Ho sap tot de tu i també controla els moviments de les teves retines. El bo de Santi Vidal sap perfectament que ara mateix estàs llegint aquesta notícia de Benegre. I no només això. També sap que, “en aquest precís instant, estàs llegint aquesta frase”, et diu per si havies desconfiat dels seus poders en algun moment.

El jutge suspès pel Tribunal Supremo espanyol ha confessat les seves habilitats com a espia després d’unes declaracions seves en les quals afirmava que el govern català ha aconseguit les dades fiscals de tots els catalans de manera il·legal. Per apaivagar la polèmica, Vidal ha anunciat que ell mai no ha espiat ningú però, tot i així, ha aprofitat per dir que “aquest pentinat que portes avui no t’acaba d’afavorir”. És més: t’ha recordat que “t’ha quedat algun bocí de l’esmorzar entre les dents” i que “no és gaire ètic mirar totes aquelles pàgines d’Internet quan la teva parella no està a casa”.

Els coneixements del jutge Vidal sobre el dia a dia dels catalans han incomodat moltíssim els membres del govern espanyol, que l’han acusat d’espiar-los també a ells. El jutge Vidal ha intentat sortir al pas d’aquesta acusació argumentant que “és molt fàcil tenir més coneixements que qualsevol ministre espanyol” i que “tampoc cal controlar els ritmes intestinals de l’executiu espanyol per saber que, amb tot això de la independència, n’hi ha més d’un que està cagat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies