benegre.cat
Notícies

Home que s’autodefineix com a insegur creu que potser hauria estat millor no autodefinir-se com a insegur

No sabia si aquesta notícia havia de portar subtítol o si aquest dubte, en si mateix, ja podia exercir com a tal

“És un sí però també és un no. Segurament, un potser”. Aquesta és la targeta de presentació de Raimon Bicoca, un home que s’autodefineix com a “insegur” tot i que creu que “potser hauria estat millor no autodefinir-se com a insegur”. El bo d’en Bicoca només té clara una cosa: que no té res clar. “Ja ho deia Aristòtil. O era Plató?”, s’ha preguntat amb el cap cot.

Ja fa uns quants anys que Raimon Bicoca es pregunta si reconèixer la inseguretat és el primer pas per afrontar-la o el primer pas per deixar de posar-hi remei. “De fet, tampoc estic convençut de què aquesta pregunta estigui ben formulada, eh? Vull dir: jo proposo dues opcions, però no sé pas si n’hi pot haver d’altres o què”, ha afegit tot arronsant les espatlles.

L’últim que voldria l’insegur d’en Bicoca és que la gent el titllés d’insegur. “No m’agrada que feu notícies d’aquestes coses. És a dir: creieu que el meu problema és realment interessant per a algú? I dic problema quan potser hauria de dir característica, perquè tampoc entenc la inseguretat com un problema. A veure: que em complica la vida i m’obliga a sobrejustificar-me de manera innecessària, però no sé si això ho qualificaria de problema. Potser ho és, eh? Però no sé”, ha insistit quan ja ningú l’escoltava.

Per tot plegat, l’entranyable Raimon s’ha promès que mai més tornarà a dubtar de si mateix. “No crec que pugui complir-ho, ja us ho dic ara”, s’ha contestat amb una veu no precisament ferma. “És igual. Per molt que falli, sempre confiaré en mi. Vaja… o això crec”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies