benegre.cat
Notícies

Posen a la venda les entrades per la manifestació del judici a Carme Forcadell

S'espera que la revenda dupliqui el preu; es descarta una segona data de judici per satisfer la demanda

L’èxit de la mobilització el judici a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau ha disparat l’expectativa de cara al judici de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. L’ANC ja ha posat a la venda les entrades per aconseguir una plaça davant del TSJC i la demanda està essent similar a la d’un concert d’U2 al Camp Nou.

“Està sent espectacular. La gent està molt animada. S’ho van passar molt bé fent pinya per Mas, Ortega i Rigau i volen repetir”, explicava el president de l’ANC Jordi Sànchez. L’event s’està convertint en un dels més esperats del 2017. “És bonic estar aquí per defensar la democràcia. Et fa sentir part de la història, d’estar al cantó correcte dels fets”, deia el germà d’Enric Millo, Vicenç Millo.

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart avisava: “cal fer ja la compra de l’entrada encara que no se sàpiga la data exacta del judici perquè es preveu que la revenda infli els preus”. Segons Òmnium, “formar part d’això és una oportunitat única. Comparteixes tant amb la gent! Hem de donar gràcies al govern espanyol pels seus tribunals polítics que ens uneixen a tots”.

Carme Forcadell, de la seva banda, es mostra sorpresa per l’èxit de convocatòria. “Hi ha gent que em demana un segon judici. Però vull recordar que això no és com un concert, que donem una segona data quan la primera ja està plena. Això sí, ens ho passarem tan bé com podrem!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies