benegre.cat
Societat

Detenen un home per seure en un Starbucks sense mirar el mòbil ni treballar amb un Mac

Era massa sospitós.

Feia molta mala espina. Els Mossos d’Esquadra han detingut avui un home de 35 anys per passar el matí en un Starbucks prenent un cafè sense consultar el seu smartphone ni dissenyar coses amb un Mac. “Quan hem detectat que simplement estava passant l’estona s’han encès totes les alarmes”, expliquen fonts de la popular cafeteria, que just des d’avui permet pagar les seves begudes a terminis.

Per la seva banda, fonts policials han explicat que aquest tipus de comportament només pot respondre a un perfil de ment fosca. “On s’és vist, estar pensant en les teves coses en comptes de fer la roda Facebook-Twitter-WhatsApp durant tres hores seguides?”, explica un portaveu dels Mossos: “Estem parlant d’algú pervers, que prefereix degustar un cafè de 8€ tranquil·lament”.

Un dels altres factors que va cridar l’atenció de responsables i autoritats és que no anava amb cap ordinador Apple. “Starbucks és l’oficina dels dissenyadors freelance que potser no són tan bons com per tenir un estudi i dels nini que s’han comprat un domini web per dir que són CEO d’una startup tecnològica”, asseguren.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies