benegre.cat
Política

Iglesias castiga Errejón amb una setmana sense mòbil ni postres després de guanyar el control de Podemos

El PP s'assegura la victòria a les eleccions del 2020

Males notícies pel petit de la casa. Pablo Iglesias ha certificat el seu lideratge al capdavant de Podemos castigant el que fins ara era el seu número dos, Íñigo Errejón, amb una setmana sense mòbil. “Errejón està al racó de pensar meditant sobre el que ha fet”, ha assegurat Iglesias, afegint que també el deixarà una setmana sense postres: “Només verdura durant uns dies”. Per la seva banda, Errejón ha anunciat que medita aguantar la respiració fins que li aixequin el càstig o fins i tot plorar a les nits.

“Ara el més important és estar units i per units vull dir sotmesos”, ha explicat Iglesias des de Vistalegre, just quan es feia la cua. “Quan una persona amb el cabell llarg s’està fent una cua, és que la cosa es posa seriosa”, ha excusat, assegurant que tant pot aplicar-se a la vída íntima com a l’assalt dels cels.

La victòria d’Iglesias al congrés de Podemos s’ha rebut com una Champions del Madrid a l’entorn del Partit Popular, que aquest cap de setmana també ha celebrat el seu propi congrés. “Básicamente, nos hemos asegurado ganar las elecciones de 2020”, asseguren fonts del partit. Tal com es preveia, els populars han reforçar Mariano Rajoy en allò que sigui que fa dins el partit. El president ha tingut paraules d’agraïment per Aznar i ha deixat clar que “mandar mandar, manda Soraya, lo mío es solo carisma”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies