benegre.cat
Notícies

El govern espanyol avisa a Catalunya que suspendrà l’autonomia i haurà de repetir curs

Catalunya seria obligada a tornar a viure com a l'any 1978

“Catalunya va molt malament i no sabem si en el que queda de curs podrà recuperar-se”. Qui així parla és Mariano Rajoy, president del govern espanyol, que està molt preocupat per la situació de Catalunya.

Segons el mandatari espanyol, el Principat “no aixeca el vol en quant a autonomisme i la teòrica de solidaritat interterritorial. La pràctica bé perquè li ve imposada, però la teòrica fatal”. Aquestes són assignatures troncals del Grau de Cafè per Tothom i sembla que Catalunya haurà de repetir curs. “Sense l’assignatura d’autonomia no la podem passar. Li hem de suspendre l’autonomia i que torni al curs de 1978”, deia implacable Sáenz de Santamaría.

D’aquesta manera, si es convoca un referèndum i per tant se suspèn de facto l’autonomisme, el govern espanyol imposaria a Catalunya l’any 1978. “Tothom hauria de vestir com aleshores, caldria renunciar als smartphones, a internet i a tota la tecnologia aconseguida des d’aleshores i caldria que tots els catalans fessin el recorregut de maduració democràtica que la resta d’espanyols ja han fet”, avisava Sáenz de Santamaría.

La noticia ha sorprès entre les files independentistes perquè, segons Junqueras “no és que no comprenguem la classe d’autonomia, és que ens l’apliquen com si fos la de religió. I nosaltres no tenim fe en Espanya”. El president Puigdemont, però, creu que els catalans seran capaços d’adaptar-se al 1978 sense problemes. “Arribat el cas, si aquest és el preu de la independència, tornarem a finals dels 70 sense problemes. Així em podré tornar a deixar el cabell llarg i estaré à la page”.

El govern espanyol ha volgut recordar que “hi ha l’opció de presentar-se al setembre en segona convocatòria. Per aprovar només cal una genuflexió ben feta i ben sentida. I un Viva España”, puntualitzava Rajoy.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies