benegre.cat
Notícies

Homes coherents ignoren les seves dones per Sant Valentí per demostrar que les estimen igual de poc que la resta de l’any

Estarien disposats a enamorar-se de les seves pròpies sogres “si això servís perquè en Cupido els hi clavés una fletxa ben rovellada als seus cors”

“No… Aquí no es tracta de fingir coses que no som en dies assenyalats, sinó de ser un mateix durant tot l’any”. En Zacaries, en Bartomeu i en Rogeli ho tenen ben clar. Són homes coherents que ignoren les seves dones per Sant Valentí per demostrar que el 14 de febrer les estimen igual de poc que la resta de l’any. “No ens agrada que ens diguin quan hem d’estimar les nostres mullers. De fet, no ens agrada que ens diguin que les hem d’estimar. Alguns ens diran desgraciats, però nosaltres preferim que ens coneguis com a menyspreadors constants. De què serveix estimar la teva parella si després no li ets sincer?”, es pregunten. “Molt millor fer-li la vida impossible però sempre amb la veritat per davant: que sàpiga en tot moment que li estàs fent la vida impossible”.

Aquest triumvirat de caçadors furtius tenen una manera d’estimar molt pragmàtica, fins al punt que estarien disposats a enamorar-se de les seves pròpies sogres “si això servís perquè el cantamanyanes aquell d’en Cupido els hi clavés una fletxa ben rovellada als seus cors”. Al seu entendre, l’única diferència entre els seus matrimonis i la vida de Jesucrist és que “el fill aquell del fuster  almenys va poder posar fi al seu calvari quan tenia 33 anys. Nosaltres tres ja anem per les noces d’or, tu”.

Aquesta experiència acumulada és la que els demostra que, “en aquest món, naixem sols, vivim sols, morim sols i descobrim l’onanisme sols. A veure… potser no sempre és així, però tampoc caldria entrar en detalls”, han dit com amb certes ganes d’oblidar segons quins episodis de l’adolescència. Per tot plegat, en Zacaries, en Bartomeu i en Rogeli han qualificat els homosexuals de mariquites “perquè no s’atreveixen a enfrontar-se als perills d’estar amb una dona”. La seva conclusió és així de senzilla: “ser gai per voluntat pròpia és molt fàcil. El que és veritablement difícil és estar amb una dona i seguir creient en l’heterosexualitat i la felicitat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies