benegre.cat
Notícies

L’hecatombe del Barça contra el PSG provoca el Sant Valentí amb menys sexe dels darrers vint anys

Només els seguidors de l'Espanyol van treure el periquito de la gàbia, per la resta la inapetència sexual va ser la tònica general

A Catalunya sempre es diu que el Dia dels Enamorats és Sant Jordi, però per Sant Valentí tothom acaba fent alguna coseta. “No es tracta de fer la cel·lebració que el marqueting voldria, però qualsevol excusa és bona per fotre un clau”, deia la sexòloga Maite Mardona. Però aquest any no ha estat així.

El Barça va fer el ridícul al Parc dels Prínceps de París i això va fer que molts culers acabessin la nit molt emprenyats i amb poques ganes de festa. “No vam tenir sexe. Ni vam parlar. Una emprenyamenta terrible”, deien el Miquel i l’Anna. “Ja hi haurà un altre moment. Tampoc serà amb el bàsquet, però vaja”, deia l’Anna. “Potser ens passem a l’handbol”, apuntava el Miquel.

La inapetència sexual va arrassar Catalunya en un dia assenyalat. Netflix va fer el seu pic d’audiència. Només els seguidors de l’Espanyol van treure el periquito de la gàbia. “La dada és històrica. És el Sant Valentí amb menys sexe des de fa 20 anys. Es calcula que cada Dia dels Enamorats deixa uns 500 naixements. Ahir es van registrar 2 embarassos, i eren de seguidores de l’Espanyol. Així de greu va ser la derrota d’ahir”, afegia Mardona.

El Barça es fa càrrec del mal que ha fet a la sexual del país, però alguns tuitares apuntaven que el club havia d’estar satisfet, “perquè el dia dels enamorats se’ls havien follat a París”. Luis Enrique, en sentir la broma, va perdre els papers i va anar directament a atonyinar el periodista de TV3 Jordi Grau. No és que hagués escrit el tuit ni res, és que ahir nit era l’ase dels cops de l’entrenador asturià.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies