benegre.cat
Notícies

Les negociacions secretes entre Moncloa i Generalitat es duen a terme en un emprovador del Women’Secret

Enric Millo desconeix que, en realitat, està negociant amb el seu germà independentista que li està prenent el pèl

El president Puigdemont ha negat que hi hagi negociacions secretes amb la Moncloa. El president Rajoy ha negat que ell sàpiga res de cap tema que afecti a la governança d’Espanya. Xavier Garcia Albiol ha balbucejat alguna cosa incomprensible. Però Enric Millo ha quedat completament desacreditat. Novament.

El delegat del govern espanyol a Catalunya va assegurar que la Moncloa estava negociant els 46 punts que Mas va entregar a Rajoy a la prehistòria processista. Ara, en veure que tothom l’ha deixat per babau, Millo ha doblat l’aposta i fa noves revelacions: “les negociacions s’estan duent a terme. Les estic liderant jo mateix, que sóc el delegat del govern d’Espanya. El lloc on ens reunim és secret. Women’Secret”.

Millo hauria escollit els emprovadors de Women’Secret perquè “si les dones han aconseguit mantenir en secret el seu secret tot i tenir  botigues que es diuen Women’Secret… és que és el lloc més segur de la Terra”. El delegat, se cita amb l’altre membre de l’equip negociador, sempre en un Women’Secret diferent “per no deixar pistes”. Entren a dos emprovadors contigus carregats de sostenidors i comença la negociació.

Algunes fonts indiquen que, sense saber-ho, Enric Millo estaria negociant amb el seu germà independentista, Vicenç Millo, que s’hauria fet passar per representant de la Generalitat. “Les negociacions van bé”, deia en Vicenç Millo, “vull dir van bé en el sentit de prendre-li el pèl al meu germà, que es pensa que és molt important i a casa tots ens fotem d’ell”.

Segons sembla, Moncloa i Generalitat estarien informats de l’assumpte i s’ho estan passant pipa. “És un Gran Hermano amb l’Enric Millo de salvapàtries. Fa molt riure”, deia una font propera al Govern.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies