benegre.cat
Notícies

L’acadèmia dels Oscar nomina el teu currículum de LinkedIn en la categoria de millor pel·lícula de ciència ficció

Han intentat contactar amb tu, però el contestador del teu mòbil diu que estàs de gira amb els Beatles

La gran gala dels Oscar se celebra la setmana vinent i, encara que no t’ho sembli, tu hi podries tenir un paper important. L’Academy of Motion Picture, Arts and Sciencies dels Estats Units ha nominat el currículum que tens publicat a LinkedIn en la categoria de millor pel·lícula de ciència ficció. “És una història veritablement surrealista que demostra que tens una capacitat inventiva brutal. Se’t podria considerar l’Einsten de la farsa. El Da Vinci de l’exageració”.

La principal institució cinematogràfica del planeta creu que el teu currículum reuneix més fantasia que “tota la saga del Senyor dels Anells envernissada amb purpurina de color rosa. Què collons! Més fantasia que el programa electoral de Podemos portat a domicili per un unicorn. De fet, per un unicorn que cavalca sobre un Íñigo Errejón disfressat de piruleta”.

Aquesta definició també és compartida pels responsables de recursos humans de LinkedIn, que t’han preguntat, com qui no vol la cosa, si tens alguna cosa a veure amb un tal Enric Marco. Visiblement desconcertats per tots els teus èxits acadèmics i laborals, s’havien plantejat portar el teu currículum a un detector de mentides, però es veu que al final van desistir perquè van adonar-se que precisament tu t’autoproclamaves com l’inventor del polígraf.

Fonts d’aquesta xarxa social i de l’acadèmia de Hollywood han intentat contactar amb tu per veure si tot això que dius és cert però l’única resposta que han obtingut és un missatge del contestador del teu mòbils en què assegures que no pots atendre ningú perquè, suposadament, estàs de gira amb els Beatles. Un fet que consideren “físicament impossible” perquè “tothom sap que els Beatles no farien mai una gira amb algú com John Lenon, Paul McCartney, George Harrison o Ringo Starr”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies