benegre.cat
Societat

La fiscalia denunciarà els pares per forçar massa amb la disfressa dels seus fills per Carnaval

“Vesteix-te tu de maduixeta” diu una nena de la classe dels dofins.

Humiliació pública. La Fiscalia de l’estat ha anunciat que perseguirà els pares i mares que s’han passat de la ratlla amb les disfresses d’aquest carnestoltes. “Hi ha dues categories, els que humilien directament als seus fills amb una disfressa ridícula i els que s’humilien ells mateixos intentant fer una disfressa que no són capaços de fer”, avisen fonts judicials.

 

En els dos casos, consideren que tracten els seus fills com si fossin nines: “Especialment amb els nens d’un o dos anyets, que no entenen absolutament res. Per què porto antenes, es pregunten els que van vestits de cargolet”, insisteixen. “Són tan monos que ho salven tot, però no defugim la realitat”.

Sembla ser que diversos nens i nenes s’han queixat també d’aquesta circumstància. “Vesteix-te tu de madueixeta”, ha dit una nena de 6 anys, la Clara, de l’escola dels dofins. Altres nens s’han queixat que se’ls faci disfressar de mínions però sense currar-se la disfressa: “No considero que pintar-me la cara de groc i posar-me una bola de paper de plata al front enganxada amb cinta negra es pugui dir disfressa”, insisteix el Martí, de 8 anys, de la classe de les papallones.

“Els tutorials d’Internet han fet molt de mal. La gent es pensa que podrà convertir la seva filla en una sirena sense destrossar-li el futur”, adverteixen des de la Fiscalia. Així, els pares i mares que vagin més enllà i comparteixin les fotografies dels fills a les xarxes socials s’enfronten a multes de fins a 500€.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies