benegre.cat
Notícies

Els Òscars encarreguen al PP la gestió dels sobres per la seva experiència contrastada

Rajoy accepta l'encàrrec de repartir els sobres "sempre que no siguin d'aquells que serveixen per votar"

La Marca España se segueix obrint camí a nivell internacional i ara ha obtingut un nou reconeixement. Després de l’immens fiasco a l’hora d’entregar l’Òscar a millor pel·lícula, l’Acadèmia ha decidit prendre una decisió expeditiva: retiren a l’auditora Pricewaterhouse la concessió que els habilitava per gestionar els sobres dels premiats.

“A partir d’ara, això ho gestionaran autèntics professionals”, explicava el senyor Òscar Metro Goldwin Maier, president de l’acadèmia del cinema “se n’encarregarà el Partit Popular espanyol”. La notícia ha estat rebuda amb entusiasme al carrer Gènova de Madrid on ja han preguntat si podran cobrar-ho en B.

L’Acadèmia ha valorat “l’extraordinària habilitat amb la que el PP ha mogut milers de sobres per tota Espanya entre empresaris i polítics sense que ningú en digués res. I no només això, quan s’ha sabut que eren ells han fet com qui sent ploure i els ha sortit bé. Admirable”, deia Maier. Així, s’espera que ningú caigui en la temptació de fer-se una selfie a l’últim moment amb el famós de torn i es confongui amb els sobres. “Hem pensat que la persona ideal per evitar aquest tema és el president Rajoy”, deia Soraya Saenz de Santamaría. “Ell no coneix cap actor ni actriu, no haurà vist cap pel·lícula de les que estiguin nominades. Per ell no existirà la temptació, serà com si estigués en mig d’un camp de girasols”, insistia la vicepresidenta.

Rajoy hauria acceptat ja l’encàrrec de ser el que repartís els sobres de l’any que ve als Òscars, “sempre que no siguin sobres per ficar-hi paperetes”, ha precisat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies