benegre.cat
Societat

Els que han llogat el seu pis a AirBnB pel Mobile World Congress se’n van d’hotel i provoquen el ple absolut a Barcelona

Els hotelers admeten que no era la idea, però que ja es donen per satisfets

“Li llogo l’habitació a dos executius coreans que venen a 300€ la nit una setmaneta i me’n vaig uns dies a un hotel, que hi ha buffet lliure d’esmorzar i et fan el llit”. Això exactament és el que han pensat milers de barcelonins aprofitant una nova edició del Mobile World Congress i les facilitats de la plataforma AirBnB. Aquesta circumstància ha provocat el ple absolut als hotels de la ciutat, que han donat cabuda als que han marxat de casa seva aquests dies.

“No era exactament aquesta la idea que teníem, però suposo que el resultat és el mateix perquè les habitacions les tenim plenes”, expliquen veus autoritzades del sector turístic, reconeixent que potser han fet pau amb els apartaments turístics. “Suposo que dinamitzar l’economia local era això”, afegeixen, conscients que “al final només pringuen els que visiten la ciutat, tot en ordre”.

A tot això, el Mobile World Congress és a les portes de tancar una nova edició amb la decepció del públic com a constant. “Potser estem fent-nos una mica pesats ja amb tot el tema smartphone, al final l’únic que li demanes a un telèfon és que et deixi fer sexting gratis i això ja fa temps que ho tenim resolt”, insisteixen molts usuaris.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies