benegre.cat
Notícies

Luis Enrique anuncia que la temporada vinent serà tertulià per seguir barallant-se amb periodistes

Les seves respostes seques, tallants i la seva cara de mala llet el converteixen en un tertulià emprenyat molt cotitzat

La temporada vinent Luis Enrique no serà entrenador del Barça. Ha decidit deixar el futbol per entregar-se a la seva veritable passió: la bronca. L’entrenador asturià s’ha cansat de la feinada i la pressió que suposa entrenar el Barça, però en els darrers mesos li ha agafat gustet a això d’esbroncar-se amb periodistes.

“És una cosa que m’agrada, un toma i daca amb enginy i mala folla. I jo en tinc per donar i per vendre”, deia Lucho a la roda de premsa. Per aquest motiu ha decidit que la temporada que ve serà tertulià. Ara està estudiant ofertes de La Sexta Noche, de Rac1 i del Chiringuito de Jugones. “Però també em veig fent alguna entrada a Sálvame o a Mujeres Hombres y Viceversa, perquè aquells idiotes bé necessiten algú que els foti uns crits”, explicava l’asturià.

Les ofertes li plouen a Luis Enrique, que s’ha caracteritzat pels seus comentaris secs i tallants, reforçats per una fisonomia especialment indicada per fer cara d’emprenyat. “Luis Enrique”, explicava el director de Mediaset Paolo Vasile “té la cara com si tot just per sota del nas algú li estirés la pell cap endins. Aleshores la pell del front i dels ulls baixa i la dels llavis i la barbeta pugen plegant-se cap a un forat invisible que no és res més que el pou d’ira que alimenta Luis Enrique. És d’on li surt l’energia, però aquesta cara de cop de puny cap endins li dóna un aspecte de mala llet impagable”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies