benegre.cat
Societat

Renfe presumeix d’atiar l’odi dels ciutadans sense haver de posar missatges de fòbia als trens

Diuen que els de Hazte Oír són uns principants

Renfe treu pit. La ferroviària espanyola ha sortit avui al pas de la polèmica per l’autobús d’Hazte Oír que circulava per Madrid amb missatges contra la transsexualitat. Renfe assegura que no els ha calgut recórrer a aquestes tècniques per aconseguir un odi unànim i sense matisos del conjunt de la societat.

“Són uns principiants, és molt més efectiu el degoteig al llarg dels anys”, diu sobre Hazte Oír un alt càrrec de Renfe. “Si vas fent la teva de forma persistent aconsegueixes una animadversió duradera, homogènia, que passa de generació en generació”, afegeix, reconeixent que “per una vegada que tenim alguna cosa per la que lluïr, seguiu-nos el rotllo siusplau”.

A tot això, la polèmica amb Hazte Oír ha motivat a diverses associacions amb fòbies a canviar les seves estratègies. Col·lectius d’homòfobs, racistes, masclistes, feminazis i xenòfobs han adquirit flotes d’autobusos per escriure-hi els seus missatges d’odi.

“Una liada així ens aconsegueix més ressó del que mai podríem tenir, el missatge arriba a tothom”, admeten, “com són les coses”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies