benegre.cat
Societat

Limitaran l’entrada de persones de més de 70 anys a Barcelona per reduir l’emissió de gasos

La Generalitat, però, avisa que l'única opció vàlida serà implantar-se un catalitzador que capturi les partícules contaminants

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona segueixen decidits a millorar la qualitat de l’aire de Barcelona. Si, recentment, s’ha sabut que aviat els cotxes de més de 20 anys no podran circular per l’àrea metropolitana, ara els governs han anat més enllà: “no podran entrar a les conurbació urbana persones de més de 70 anys”, avisava rotund el Conseller Rull.

Segons tots els estudis, a partir dels 65 anys el sistema digestiu s’atrofia i la producció de flatulències augmenta un 85%. “No ens podem permetre tubs d’escapament vells, ni en els cotxes ni en les persones”, assegurava Ada Colau. La mesura ha estat molt mal rebuda, evidentment, per la gent gran de la ciuta de Barcelona. “Nosaltres alimentem aquests coloms, que després es caguen al damunt dels motoristes que es colen entre els carrils. Nosaltres mantenim l’ordre de la ciutat i ara resulta que contaminem massa?”, deia Esteve Giralt, un ancià de 78 anys indignadíssim. En el seu cas, no descarta sotmetre’s a cirurgia estètica per semblar més jove. “M’estiraré les arrugues, m’implantaré cabell i faré que em recullin una mica els testicles, que em pengen massa”, deia Giralt.

La Generalitat, però, avisa que l’única opció vàlida serà implantar-se un catalitzador que capturi les partícules contaminants. “Una mena d’embut amb reixeta entaforat al cul”, puntualitzava Rull.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies