benegre.cat
Notícies

Masclista possessiu tanca la seva dona a la cuina i, quan arriben els Mossos, argumenta que li havia preparat un ‘room scape’

Considera que ell no ha dir a la seva dona què ha de fer perquè “ella ja és prou grandeta per saber què m’agrada que faci i què no”

“Només es tractava d’un simple joc que s’ha posat molt de moda”. Així és com ha reaccionat Raimon Canalis, un masclista possessiu que ha decidit tancar la seva dona a la cuina i, quan els Mossos d’Esquadra han vingut al domicili de la parella per veure què passava, ha argumentat als argents que li havia preparat un room scape de sorpresa. “Què passa? Que ja no podem jugar entre nosaltres? Què serà el següent? Que no pugui decidir quina roba s’ha de posar? Ens estem tornant una mica obsessius amb això del feminisme”, ha dit als policies mentre ordenava a la seva dona que els hi servís un cafè.

Canalis admet que, per ell, els micromasclismes són “persones de menys d’un metre i mig que tracten malament les seves mullers”. Potser per això, també qualifica les feministes de “porcotes, ja que sempre s’ofenen quan els hi regales estris de neteja. La teoria és molt evident: si s’emprenyen quan els hi compres una fregona o una escombra és senzillament perquè odien la higiene. I si odien la higiene és que són persones llardoses”, ha afegit mentre escopia sobre el cafè que li ha preparat la seva dona perquè no estava prou calent.

Tot i així, Raimon Canalis sosté que no és un home gelós perquè “que la meva dona em pertanyi a mi no vol dir que no la pugui compartir amb qui més em pagui”. A més, està d’acord amb els que diuen que ell no ha de dir-li a la seva esposa què ha de fer. “Ho dic perquè ella ja és prou grandeta per saber per si sola què és el que m’agrada que faci i el que no”. El masclista possessiu ja l’ha advertida: “a veure si hauré de ser jo qui truqui als Mossos perquè vinguin a posar pau”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies