benegre.cat
Notícies

Milions d’homes van evitar celebrar el Dia de la Dona perquè no han fet res dolent

"Allò dels negres tampoc ens afectava ni era culpa nostra, però és que ser racista fa molt lleig"

“Jo no he fet res. Que jo sàpiga, eh”. Així s’ha expressat amb l’ego esquinçat un dels milions d’homes que ahir no van volver aturar la feina de 12 a 12:30. “Vaig sortir a buscar un cafè i quan vaig tornar estaven totes les meves companyes dretes davant la porta d’entrada. Em vaig espantar molt perquè mai m’havien mirat tantes ties a la vegada. No saps mai quan un grup de dones pot agredir-te amb les seves paraules embruixades”, explica.
Per la seva banda, Joan Benet, barceloní de trenta-dos anys, ha comentat que no va assistir a la manifestació perquè tenia feina: “He de justificar d’alguna manera que cobri un 15% més que les meves companyes, encara que sigui navegant per les novetats de xvideos.com”.
“A la meva oficina cobrem tots igual”, ha explicat als mitjans el publicista Sergi Comas, “excepte les dones que fan menys hores perquè han de cuidar-se dels fills. Però és que elles treballen menys, a l’oficina”. Comas ha admès que el problema és que la injustícia cap a les dones ens queda molt lluny: “Les manifestacions contra el racisme o la guerra tampoc ens afectaven directament ni era culpa nostra, però participar-hi servia molt per lligar”.
Marc Riubrujent, un altre professional liberal, ha insistit mentre passejava amb la seva filla que “cal donar a les dones els drets que reclamen perquè comença a ser molt incòmode escoltar-les”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies