benegre.cat
Notícies

POSTPARTIT BENEGRE: A milers de culers se’ls glaça el somriure en recordar que han de complir promeses idiotes

El PSG, per acceptar el seu rol de perdedor històric, estaria valorant canviar les seves sigles per les de PSC. Que li encaixen més.

La històrica remuntada del Barça contra el PSG té conseqüències negatives per l’aficionat culer: haver de complir tota mena de promeses idiotes que havien fet pensant que no es produiria el miracle. “La UEFA va donar un 0% de probabilitats al Barça i em vaig créixer”, deia en Daniel, un culer descregut “vaig prometre rapar-me el cap, enganxar-me tot el cabell tallat a l’esquena i pujar a Montserrat de genolls des d’Alcanar amb el tors nu i un nan de circ pujat a la meva esquena i estirant els cabells enganxats com si fossin la crina d’un cavall”. En Daniel està tenint problemes per trobar un nan i no creu que un nen tingui la paciència d’aguantar tot el trajecte. Però assegura que complirà la promesa.

Igual com ell, milers d’aficionats avui esperen que l’eufòria de la victòria faci que els companys amb qui van apostar hagin oblidat la promesa. “Jo no ho penso recordar”, deia en Miquel, que va prometre pujar a Montserrat fent el moonwalker. Avui, els seguidors culers són guanyadors i perdedors al mateix temps.

Però a banda d’aquestes reaccions, la bomba futbolística d’anit n’està provocant moltes més:

-El PSG, per acceptar el seu rol de perdedor històric, estaria valorant canviar les seves sigles per les de PSC. Que li encaixen més.

-Detecten milers de culers esborrant tuits on posaven en dubte que el Barça es pogués classificar. Ara tothom assegura que va estar al costat de l’equip en tot moment.

-Artur Mas va ser ahir a la llotja celebrant els 6 gols del Barça i maleïnt el gol per l’escaire que li va fotre Millet.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies