benegre.cat
Societat

Artur Mas jura per Snoopy que CDC no va cobrar comissions a través del Palau

Millet demana que el deixin tornar a casa per seguir mirant Netflix

Per Snoopy. Amb aquesta gravetat, Artur Mas ha rebutjat que CDC cobrés comissions a canvi d’obres públiques a través del Palau de la Música: “De veritat, us ho juro per l’Snoopy, més clar no puc ser”, ha dit, silenciant de cop totes les acusacions. Quan s’han celebrat dues setmanes del cas Palau, fonts judicials assumeixen que “és tan versemblant que acusin CDC per evitar la presó com que els convergents omplissin la caixa forta a costa de Ferrovial”.

“El problema és que al final ja no saps a qui creure”, confessen les fonts, “a aquestes altures fins i tot sospito de mí mateix. Pots avisar la policia siusplau?”. A tot això, l’advocat de Jordi Montull ha presentat avui una prova irrefutable per evitar pena de garjola pel seu client: una targeta del Monopoly que et deslliura d’anar a la presó. La jutgessa ha reconegut que “és una prova molt contundent” però no ha avançat cap decisió.

Per la seva banda, Fèlix Millet ha demanat a la sala si poden accelerar el judici pel seu delicat estat de salut i per un tema relacionat amb reempendre les temporades de Netflix que ha deixat a mitges: “Vaig per la temporada 4 de Girls, per la segona de Gilmore Girls i estic a punt de començar una altra roda de Friends”, ha exposat Millet, “l’únic que demano és misericòrdia per un ciutadà que ha robat milions però que ja només vol mirar la tele tranquil·lament fins que vingui el de la parca”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies