benegre.cat
Notícies

Eufòria i excitació a les dutxes de les presons catalanes a l’espera que els agressors homòfobs de Berga acabin entre reixes

Els reclusos estan convençuts que el millor òrgan per a fer justícia és el seu propi òrgan reproductor

“Aquest neguit no es pot aguantar. Necessitem saber ja si els tancaran a la presó i, en cas que sigui així, quin serà el centre penitenciari afortunat”. Aquest és el clam majoritari dels reclusos catalanes, que estan vivint amb eufòria i excitació la possible arribada a les dutxes dels agressors homòfobs de Berga. “Ja que van molt exaltats per les discoteques i per la vida en general, potser els hi convé relaxar-se una mica sota el ruixat intens del mànec de la dutxa. Ah, sí… i, quan dic ruixat intens del mànec de la dutxa, no em refereixo a l’aixeta”, ha matisat un dels presos per deixar entreveure per on podrien anar els trets.

Per calmar la impaciència generada a les presons del país, el seguiment judicial de l’atac homòfob a la capital del Berguedà anirà a càrrec del col·lectiu Presoners Encarregats de les Negligències d’Inútils Socials (PENIS). Els dirigents han assegurat que aquest òrgan de justícia és justament això: un òrgan de justícia. Concretament, un òrgan reproductiu que fa justícia pel seu compte”, han insistit com insinuant moviments pèlvics molt forts contra la cara dels agressors.

Els representants del PENIS també han preguntat als autors de l’agressió si acostumen a passar pel túnel del Cadí quan es belluguen pels voltants de Berga. “Més que res, perquè es vagin habituant amb les mides de la infraestructura i tal”. En aquest sentit, els hi han avaçat que “potser necessitaran pantalons unes quantes talles més grans. Vaja: que allò de darrere els hi quedarà bastant esgangalat”, han vaticinat sense precisar exactament a què es referien.

El col·lectiu PENIS té molt clar que violència no es pot resoldre amb més violència. Per això, i ja que els agressors prohibeixen que els homosexuals s’estimin a les discoteques, proposen “una sessió de petonets a les dutxes de la presó. Serà com una sessió d’hidroteràpia en un spa però, segurament, amb una mica més de mercromina, gases i punts de sutura”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies