benegre.cat
Política

Mas refrega per la cara a la CUP que al final és el TSJC qui li impedirà fer carrera política

L’expresident compareix amb sudari i corona d’espines i pregunta com va el tema de beatificar-lo

“A la paperera de la història potser sí, però no per mèrit de la Gabriel”. Amb aquesta contundència s’ha adreçat Artur Mas a la CUP després de conéixer la sentència del cas 9N, que el condemna a dos anys d’inhabilitació per exercir càrrecs públics. “Considero un triomf personal que qui m’aparti de la vida pública sigui un tribunal i no una banda de bruts amb samarreta màniga curta a sobre d’una màniga llarga”, ha insistit Mas, concloent amb un sonor “Espanya 1 – Cup 0”, abans de deixar caure el micròfon a terra amb posat desafiant.

L’expresident de la Generalitat, que ha comparegut vestint un sudari blanc i una corona d’espines clavada al cap, ha aprofitat per preguntar com està el tema de la beatificació. “Si el Nobel de la Pau d’enguany ja està donat, dic jo que com a mínim em mereixo la vida eterna”, ha comentat Mas, molt insistent amb saber si algú ha començat ja amb els tràmits al Vaticà: “Preferiria no haver-ho de fer jo mateix, però ei, com vulgueu”.

A tot això, la sentència del TSJC situaria Catalunya més a prop que mai de la independència, tal vegada el tribunal ha admès implíticament que el 9N va ser una consulta. “A ningú l’inhabiliten per una costellada popular, no?” s’ha preguntat Mas, reconeixent que tot formava part d’un pla: “Espanya hi ha caigut de quatre potes”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies