benegre.cat
Notícies

Artur Mas mutarà en una nova identitat per seguir la seva carrera política

L'ANC comença una campanya per recaptar fons per l'operació

Artur Mas s’ha llevat avui amb forces renovades. El que va ser president de la Generalitat, llençat a la paperera de la Història per la CUP, se sent avui rehabilitat políticament. “No hi ha res millor per un polític que aconseguir que el seu poble el vegi com un heroi. I ara sóc un putu màrtir”, confessava Mas al seu cercle més íntim.

“Tècnicament”, reconeixia Anna Gabriel “votar per Mas ara és el més antisistema que existeix. És un condemnat pel sistema. Estem en un bon atzucac”.

Per esquivar el TSJC Mas estaria valorant crear-se una nova identitat. “Operar-me la cara, fer-me una lipoescultura i passar pel Registre Civil amb un nou nom. Boom, ja no seré Mas i amb ell hauran mort totes les seves sentències”, deia l’expresident.

L’ANC ha iniciat una recaptació per pagar l’operació de la nova identitat de Mas, que aniria a càrrec del famós cirurgià valencià Cabassa, especialista en transplantaments de cara i jocs frankestinians diversos.

De la seva banda Rajoy ha advertit que perseguiran Mas ” es digui com es digui i tingui la cara que tingui. Per això tenim uns tribunals superindependents que, casualment estan al nostre favor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies